Προγράμματα Σπουδών

Κλασσικό - Δημιουργικό Σαλόνι

Κομμωτική τέχνη

KLASSIKO DHMIOYRGIKO SALONI 1Τα μαθήματα κομμωτικής σας εφοδιάζουν με το όραμα και τις διαχρονικές βασικές αξίες της κομμωτικής τέχνης.

Βασικά χαρακτηριστικά της φοίτησης είναι η χαμηλή αναλογία σπουδαστών ανά τάξη, η αμέριστη προσοχή των καθηγητών στην εξέλιξη των γνώσεών τους, οι ενημερωτικές εκδηλώσεις, η φιλοξενία διάσημων καταξιωμένων διεθνών επαγγελματιών και η πρακτική εφαρμογή σε αληθινά μοντέλα.

Με σαφή και συνοπτική εκπαίδευση, οι σπουδαστές μαθαίνουν τις τεχνικές ενός μήκους, τα περιγράμματα και τα δομικά στοιχεία της εικόνας Nicolas.

Προς το τέλος της φοίτησης, οι γνώσεις απελευθερώνουν τους σπουδαστές στο να δημιουργούν φρέσκες εικόνες, μορφές και ισορροπίες για δομημένα και αδόμητα trends

Σαλόνι Ομορφιάς

Αισθητική προσώπου και σώματοςSALONI OMORFIAS

Δύο ισχυρά επαγγέλματα, δύο βασικές αξίες που προσδιορίζουν την παγκόσμια αγορά και τις ανάγκες κάθε γυναίκας.

Το σαλόνι ομορφιάς σας προετοιμάζει για το μεγάλο βήμα της σταδιοδρομίας σας με σκοπό την επαγγελματική σας κατάρτιση στην αισθητική.

Μαθαίνοντας τις βασικές αρχές της αισθητικής – δερματολογία, ανατομία, φυσιολογία, νοσολογία,  χημεία κοσμετολογίας και ειδικές θεραπείες-, οι σπουδαστές σταδιακά αποκτούν τις απαραίτητες γνώσεις και σε συνδυασμό με την πρακτική εξάσκηση πάνω σε αληθινά μοντέλα, ενισχύουν  την εξέλιξή τους σε επαγγελματίες κύρους, με απεριόριστες δυνατότητες εργασίας στην ελεύθερη αγορά της ομορφιάς.

Σαλόνι των Άκρων

Μανικιούρ | Πεντικούρ | Ονυχοπλαστική

SALONI AKRONΑπό τα σημαντικότερα και πλέον κερδοφόρα επαγγέλματα του χώρου της ομορφιάς, το Σαλόνι των Άκρων εφοδιάζει με γνώσεις στην ανατομία φυσικού νυχιού, δερματολογία, θεραπείες παραφίνης, χρήση τροχού, τεχνητά νύχια και nail art, gel, ακρυλικό και μετάξι, γαλλικό, μόνιμο χρώμα, υγιεινή χώρου εργασίας και εργαλείων.

Σαλόνι Make up Art

Επαγγελματικό | Αισθητικό Μακιγιάζ | Body Painting | Hair & Henna Tattoo

SALONI MAKE UP«Η ομορφιά βγαίνει από μέσα μας» λένε οι ειδικοί.

Το μακιγιάζ όμως, είναι η τέχνη της απόλυτης μεταμόρφωσης, της ισορροπίας χρωμάτων και προσωπικότητας.

Σε συνδυασμό με το styling των μαλλιών, το αποτέλεσμα αναδεικνύει κάθε τύπο γυναίκας και κάνει τους επαγγελματίες της τέχνης του μακιγιάζ περιζήτητους στο περιβάλλον εργασίας της επιλογής τους.

Το Σαλόνι Make Up Art περιλαμβάνει μαθήματα Body Painting, Hair & Henna Tattoo για τους fashionistas.

Το μακιγιάζ διακρίνεται σε δύο κατηγορίες:

Αισθητικό που περιλαμβάνει το νυφικό, πρωινό, απογευματινό και βραδινό.

Επαγγελματικό που περιλαμβάνει θεατρικό, κινηματογράφου, τηλεόρασης, πασαρέλας και φωτογραφίας. Και στις δύο κατηγορίες τα μαθήματα περιλαμβάνουν τοποθέτηση βλεφαρίδων, σχήμα φρυδιών, χρωματολογία και ανατομία προσώπου.

Ενεργειακό Σαλόνι

Μασάζ | Ρεφλεξολογία | Shiatsu | ΑρωματοθεραπείαENERGEIAKO SALONI

Μασάζ. Μία από τις αρχαιότερες μορφές θεραπείας της Άπω και Μέσης Ανατολής με αναρίθμητα οφέλη για την υγεία του σώματος και του πνεύματος.

Μία θεραπευτική και αναζωογονητική μέθοδος που απευθύνεται σε υγιή και ασθενή άτομα με πάρα πολλούς επαγγελματικούς κλάδους εφαρμογής.

Shiatsu. Στα Ιαπωνικά σημαίνει «πίεση με τα δάκτυλα». Η εμφάνισή του έγινε στις αρχές του 20ου αιώνα στην Ιαπωνία και βασίζεται στην παραδοσιακή Κινέζικη και Ιαπωνέζικη ιατρική. Διασφαλίζει και βελτιώνει τη σωματική και ψυχική ευεξία μέσα από το θεραπευτικό άγγιγμα και την ανθρώπινη επαφή.

Αρωματοθεραπεία: Τα φυτά (βότανα) παράγουν έλαια και τα έλαια με τις θεραπευτικές τους ιδιότητες, βοηθούν εδώ και χιλιάδες χρόνια τη σωματική και ψυχική υγεία των ανθρώπων, τη διάθεση και την εναρμόνιση της ψυχής  με το σώμα και το περιβάλλον.

Ρεφλεξολογία: η αποτελεσματικότητα του θεραπευτικού μασάζ των κάτω άκρων είναι εντυπωσιακά ευεργετική σε όλες τις λειτουργίες του σώματος.  Μια ολιστική θεραπευτική τέχνη που αντιμετωπίζει το άτομο ως ολότητα με σκοπό να επιφέρει κατάσταση ισορροπίας και αρμονίας στο σώμα, το νου και το πνεύμα.

Σαλόνι Practice

Ταχύρρυθμα τμήματα μετεκπαίδευσης κομμωτικής | Σεμινάρια Styling Catwalk

0829«Πως είναι τα practice σου?»

Η ερώτηση key point σημαίνει πως ήρθε επιτέλους η κρίσιμη στιγμή να «αποδείξουν» οι σπουδαστές τις ικανότητές τους «στην πράξη»!

Η Nicolas Beauty προσφέρει ταχύρρυθμα εξειδικευμένα σεμινάρια τρίμηνης ή εξάμηνης διάρκειας για κουπ, χτενίσματα και βαφείο. Με αμέτρητη θεματολογία ενισχύει τις γνώσεις των σπουδαστών της στο styling, τις ανάγκες του catwalk και των media.

Παγκόσμια ονόματα κορυφής της κομμωτικής και του styling όπως ο Claude Tarantino, ο Eric Leturgie και η Julie Cognè, επιδεικνύουν και διδάσκουν τις πιο νέες τεχνικές από τη μόδα του Παρισιού, του Λονδίνου και της Ρώμης, ως προσκεκλημένοι από την διοίκηση της σχολής, με σκοπό τη βαθύτερη επιμόρφωση των σπουδαστών στις τεχνικές και τάσεις της κομμωτικής τέχνης.

Ένα ανεκτίμητης αξίας εργαλείο στα χέρια των σπουδαστών!

Μετεκπαίδευση

Παγκόσμια ονόματα κορυφής της κομμωτικής τέχνης και του styling επιδεικνύουν και διδάσκουν τις πιο νέες τεχνικές από τη μόδα του Παρισιού, του Λονδίνου και της Ρώμης ως προσκεκλημένοι από την διοίκηση της σχολής.

Ταχύρρυθμα τμήματα για:

  • Απόφοιτους ΕΠΑΣ
  • Απόφοιτους Ιδιωτικών Σχολών
  • Απόφοιτους ΟΑΕΔ
  • Κομμωτές / Κομμώτριες
  • Τεχνίτριες Νυχιών
  • Make up Artists

Νέος Κύκλος Σεμιναρίων

Εξειδικευμένοι συνεργάτες επιδεικνύουν και διδάσκουν Ανδρικό μπαρμπέρικο Κούρεμα & Ξύρισμα.
Τα σεμινάρια Barber Cutting περιλαμβάνουν περιποίηση μουσιών, νέα σχήματα γεωμετρικά, εμπορικά και χρώματα μόδας και πραγματοποιούνται κάθε Δευτέρα και Τετάρτη 17:00-20:00