Σχολή & ΙΕΚ Κομμωτικής Nicolas beauty για να διαλέξεις αυτό που σου ταιριάζει.

Η κομμωτική τέχνη αναδεικνύει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά προσώπου που μας κάνουν ξεχωριστούς. Στα Nicolas, μέσα από πείρα ετών, έχουμε μάθει να αναγνωρίζουμε τα δυνατά σημεία κάθε προσώπου ώστε να συμβάλλουμε καταλυτικά στην επίτευξη μιας ελκυστικής και γοητευτικής εικόνας. Θέλοντας να μεταλαμπαδεύσουμε αυτή μας τη γνώση, αφοσιωθήκαμε με την ψυχή μας στη σχολή Κομμωτικής και Αισθητικής Nicolas beauty. Στόχος μας, να προετοιμάσουμε τους καλλιτέχνες του μέλλοντος, να τους δώσουμε τη γνώση και τα εργαλεία να συνεχίσουν το όραμα του Nicolas, να εξελίξουν το επάγγελμα και να προσφέρουν στο χώρο της μόδας και της ομορφιάς.

Απόκτησε πτυχίο ΙΕΚ με κρατική αναγνωριση ή πτυχίο από εργαστήρι σπουδών και κάνε τα όνειρά σου πραγματικότητα. Μαθήματα κομμωτικής και αισθητικής για απόφοιτους Λυκείου και όχι μόνο.

Με πάνω από 300 σπουδαστές ετησίως, σε ένα μοντέρνο 7όροφο κτίριο στην καρδιά της Αθήνας, παρέχουμε ολιγομελή τμήματα, καταξιωμένους καθηγητές και όλα τα εφόδια που χρειάζεται ένας μαθητής για να γίνει ολοκληρωμένος επαγγελματίας.

Επιπρόσθετα, τα κομμωτήρια Nicolas, προσφέρουν άμεση επαγγελματική αποκατάσταση στους απόφοιτους της σχολής μας, λειτουργώντας ως πρότυπο για ένα λαμπρό ξεκίνημα καριέρας.

Ενδεικτικά τα προγράμματα σπουδών μας μέσα από τα οποία μπορείς να επιλέξεις τί είναι αυτό που σου ταιριάζει καλύτερα και σε εμπνέει.

Κλασικό – Δημιουργικό Σαλόνι για να απογειώσεις την τέχνη της κομμωτικής. Χτενίσματα, κουρέματα, βαφείο και ό,τι χρειάζεσαι για να γίνεις ένας κορυφαίος επααγγελματίας. Πρόγραμμα 12 μηνών για το εργαστήρι ελευθέρων σπουδών και πρόγραμμα 23 μηνών για να πάρει πτυχίο ΙΕΚ.

Σαλόνι ομορφιάς για πλήρη επαγγελματική κατάρτιση στο μακιγιάζ.

Σαλόνι των άκρων για την απόλυτη περοποίηση και δημιουργία σε μανικιούρ-πεντικιούρ.

Σαλόνι Make up Art για την τέχνη της απόλυτης μεταμόρφωσης.

Ενεργειακό σαλόνι για θεραπείες σώματος και πνεύματος

Non stop Practice για να μη μένεις ποτέ πίσω στις νέες τάσεις της μόδας.

Κάλεσέ μας στο 2105246300 και κλείσε ραντεβού για μια πλήρη ενημέρωση και ξενάγηση στους χώρους μας.

Σπούδασε την τέχνη της ομορφιάς γρήγορα και οικονομικά με τους καλύτερους.

Ζήνωνος 28 Αθήνα Τηλ: 2105246300 email: n.b_academy@yahoo.com © Copyright - 2018 : All Rights Reserved by Get Social